diumenge, 13 de novembre del 2011

La doctora Comelles parla sobre les noves tecnologies i els adolescents



A partir del minut 14 aproximadament...


Quines idees exposa la Doctora Comelles?
Què en penses?

31 comentaris:

  1. Les idees que dona són que fací ell el sopar per ajudar a casa. Que es marqui un horari per jugar als videojocs, estudiar i fer el sopar. I la mare també te que passar el temps amb el seu fill com sigui.
    Jo pensó que les idees són bones, a mi la que més m'agradat a sigut la de marcar un horari per fer el deures, fer el sopar i jugar.

    ResponElimina
  2. Les idees que proposa són que tingui que marcar horaris per les maquines. Que es tenen que organitzar.
    Penso que te raó amb això, que no te que esta tan viciat a la maquina i que es organitzi tot.

    ResponElimina
  3. El que proposa es que es poden que uns marcar horaris per les maquines.Per poderse organitzar.
    Yo penso que te raó , que no es bo que estigu tanta estona amb la maquina, te de apendre a que escisteixen mes coses.

    ResponElimina
  4. Yo penso que el nen está massa viciat amb els videojocs i les consoles, hauria de deixar de jugar tant i estar per la seva familia, que no estará sempre.

    ResponElimina
  5. La doctora explica que el jove tindria que ser mes responsable i mes madur.La mare te que fer un horari per a la màquina, per fer les coses de casa, per fer els deures i per estar amb la família.
    Jo opino que les idees que aporta la doctora son molt bones però, si no las compleixes com diu pot empitjorar l'asumpte.

    ResponElimina
  6. El que la doctora diu es que el noi te que agafar responsabilitats i ser mes madur. A la mare li diu que tindria que posar-li unes pautes, a tal hora fas les tasques i a tal hora jugues. Però que el noi participes a l'hora de marcar les pautes, solament si les seves preposicions son raonables. Es te que organitzar per si sol.
    Jo crec que la doctora te raó des de petits se'ls te que ensenyar a ajudar a la cuina i tot això, així de grans no tindràs tants problemes amb ells.

    ResponElimina
  7. He escoltat el que diu la Dra Comelles, tal i com s'ha de fer.....
    Realment teniu raó en el vostres comentaris...cal marcar unes pautes i respectar-les. El fet de conviure (a casa i a classe), necessita responsabilitat i respecte. Aquesta mare i aquest fill han de comunicar-se i pactar uns acords.

    Montse Parra

    ResponElimina
  8. La Doctora Comelles escolta una conersa de mare i fill en un dia qualsevol, i expressa la seva opinió sobre la conversa que tenen en diferents dies, i exposa diferentes maneres que el fill es pugui organitzar bé.

    La meva opinió es que la doctora ha dit moltes coses certes i sobretot es molt cert que tu mateix t´has de posar un horari que et marquin un

    ResponElimina
  9. La doctora pensa que el noi te que ayudar mes a casa , que cuinés que ya té 16 anys, que es marquin uns horaris per jugar als videojocs, perque esta massa viciat, que tindria que madurar . No s'han de resoldre cap consequencia del desori del noi . Jo penso que la mare tindria que estar mes per ell que es trindria que imposar, treure mes caracter, esta bé de que la mare es alla ficat en el mon dels videojocs per estar mes amb el fill.

    ResponElimina
  10. la doctora intenta explica que el noi a de ser responsable i no es quedi enganxat als videojocs. I a de ser mes madur i ajudar mes a la seva mare i fer li mes cas, la meva opinio es que la doctora Comelles te rao perque ya no es un nen petit.

    ResponElimina
  11. El que la doctora diu és que el noi, ja és gran i té que ser més madur i té que tenir responsabilitats, per exemple: fent el sopar i ajudar una mica a la seva mare, ja que és soltera i no té a ningú més que li pugui ajudar.
    També la doctora diu que el noi ha de organitzar el seu temps de manera que ha de fer tasques de casa, els seus deures i tenir temps lliure pels seus hobbies.
    Jo crec que la doctora te raó que tens que ensenyar al teu fill a ser responsable des de petit perquè després ja té el costum d'ajudar-te, i així no tindrà problemes en el futur. I si al nen li agrada jugar a la consola que jugui, però en un cert temps i quan tingui que estudiar, que no jugui per uns dies, que tampoc és la fi del món.

    ResponElimina
  12. L'autor ha eliminat aquest comentari.

    ResponElimina
  13. La doctora Comelles diu que el Juan ja té 16 anys i hauria de fer el sopar a la nit, també diu que hauria de deixar de jugar a la Play Station i que ajudi a la seva mare a fer les coses,ja que és soltera i no té a ningú que li ajudi.Jo penso que el que hauria de fer la mare és no fer-li el sopar i agafar-li la Play en cas que no estudiï quan ha d'estudiar i tal com ha dit la doctora fer-li un horari per fer els deures,jugar a la Play i fer el sopar,així el nen aprendrà a que en aquesta vida no només es pot jugar a la Play tot el dia.

    ResponElimina
  14. El que pensa la doctora Comelles es que el Joan, ja te l'edat, per fer-se el cuinar, per a ella, els nens i nenes han d'entrar al món de la cuina als 5 anys. Respecte al tema dels videojocs, diu que tenim que posar uns horaris. La Sonia, la mare no te que insistir tant, no li tindria que fer el sopar ni deixar-li jugar a la Play, se la tindria que treure. També hauria de posar-li un horari pel tema de l'estudi, perquè estudies minim 1 hora diaria.

    Jo penso que la doctora Comelles te tota la raó del món, perquè un nen amb 16 anys com es ell te moltes responsabilitats, que ha de saber dur a terme. Parar taula, fer-se el seu propi sopar són unes d'elles.

    ResponElimina
  15. L'autor ha eliminat aquest comentari.

    ResponElimina
  16. La doctora Comelles pensa que el noi ho te tot resolt i hauria d’haver entrat fa temps en una dinàmica de maduresa , responsabilitzar-se.. diu els nois de 16 anys pensen que les neveres s'omplen soles, les taules es paren soles.. Cap els 12 anys ha de fer el sopar els nens, això diu la doctora.

    Jo penso que el que diu la doctora Comelles es veritat, normalment els nois de 16 anys o fins i tot 13-14 no fan absolutament res , no ajuden a casa , a la feina i això no ho veig bé.

    ResponElimina
  17. El que diu la doctora es que ja es madur per les coses ell solament sense ajuda de ningú, com per exemple el sopar. I a més a més diu que ja hauria de tenir un horari determinat per dir quantes hores hauria de jugar i quantes estudiar. Resumidament diu que ja es madur i que no hauria de fer coses de les que fa ara. Dedicar menys temps a jugar i més a estudiar.

    Jo penso que la doctora diu lo correcte ja que ja no te l'edat per jugar a aquestes coses, i hauria de dedicar el temps que juga a estudiar.
    Estic quasi absolutament d'acord amb el que diu, però no hi estic d'acord amb que ell es faci solament el seu sopar ja que es l'obligació de la seva mare fer-li el menjar i que tingui tot el necessari.

    ResponElimina
  18. La doctora Comelles pensa que la Sonia hauria d'haver ensenyat al seu fill a ser responsable des de ben petit, així de gran ja no tindria males costums, com estar jugant tot el dia a la consola i ajudaria a la seva mare a fer les feines de casa, estudiaria més, etc. Es veritat que el Joan necessita marcar-se un horari per fer cada feina al seu temps. Els dos tenen que donar una mica de temps a la família i no estar sempre al seu món.

    Jo crec que la doctora Comelles pensa bé però pot ser que algunes de les coses que fa el Joan las faci per els canvis que ha patit per l'adolescència.

    ResponElimina
  19. La doctora Comelles pensa que el fill ho té tot fet, que no está acostumat a fer-se el sopar amb 16 anys i hauria d'acostumar-se a ayudar a la seva mare. El que proposa es prendre desicions i posar-se dacord. Fer un horari per cada cosa i que hi ha temps per a tot i que només has d'organitzar-te.

    Estic dacord amb el que ha dit la doctora Comelles.

    ResponElimina
  20. Les idees que dóna la doctora es que es marquin uns horaris determinats per tenir hores d'estudi i alguna d'ordinador. També diu que te que començar a fer-se el sopar i ser mes responsable perquè ja té 16 anys. I així passarien mes temps junts en família.

    Jo estic d'acord amb la doctora perquè te que començar a ser responsable,fer-se el dinar i començar a deixar els videojocs.

    ResponElimina
  21. La psicologa o doctora o terapeuta, diu que s'han de fer horaris i que s'han de fer rutines.

    Jo crec que el nen està massa consentit i això es culpa de l'educació que l'han donat de petit.

    ResponElimina
  22. El noi ja té 16 anys te suficient intel·ligencia per fer-se un horari pels estudis i el seu temps lliure, també es pot fer el seu sopar, dinar, etc. Jo sóc la seva mare i li llenço la Play a les escombreries per no fer-me cas.

    Estic d'acord amb la doctora Comelles

    ResponElimina
  23. La idea bàsica que propossa la doctora Comelles és de crear unes pautes o marcar un horari per les màquines i per fer deures o coses de casa.

    Hi estic d'acord, per a cada cosa s'han de marcar unes normes. A part, al nen li han donat massa llibertat i hi té poc respecte a la seva mare ja que no li fa cas.

    ResponElimina
  24. La idea que propossa la doctora cormellas que diu és que el noi, ja és gran i té que ser més madur i té que tenir responsabilitats com fer-se el sopar i ajudar una mica a la seva mare ja que la mare esta sola i no te a ningu que li ajudi, te que madurar mes. Pero tambe diu ha que ha organitzartze els deures de cases els seus deures del col.legi .
    Penso que la doctora ho fa bé per que desde petit el nens han de ser una mica responsables aixi de gran t'ajudara mes a fer les coses i no tendrias tantos problemes . Tambe penso que si te una consola un ordinador.. etc n'hi ha que dedicarle un cert temps.

    ResponElimina
  25. Aquesta doctora, exposa unes idees que el nene te que madurar una miqueta, ajudar a casa, no estar massa als videojocs i estar mes per els estudis, que te que fer-se un horari per els videojocs i estar per a la familia i tal..

    Jo penso, que aquestes idees estan be, ja que els nens de avui en dia no en farien massa cas d'aixo pero els pares tindrien que apretar una mica als seus fills, de fer les coses ells sols i estar mes per els estudis i tenir un horar adequat per els videojocs ^.^

    ResponElimina
  26. La doctora Comelles diu que tenim que educar bé els nostres fills per quan siguin grans puguin tenir bones costums. Que els nois de 16 ja hauríen de tenir marudesa.

    Que la doctora de raó, a vegades en pasem i tenim que posar més atenció a les nostres responsabilitats.

    ResponElimina
  27. L'autor ha eliminat aquest comentari.

    ResponElimina
  28. La idea que proposa la doctora Comelles es que el noi sigui més madur, és a dir, que deixi els videojocs i que es centri més almenys per la feina de casa, quan la mare li está parlant i que no estigui capficat en els videojocs.

    ResponElimina